neděle 25. ledna 2009

Taky modelařina?

Tak nevím - balsa v tom je, uhlík taky, vteřinové lepidlo taky, mám to tedy počítat do modelařiny???
Jinak seriózně - je to výsledek sobotního hraní a s kvalitou jsem docela hodně spokojen, budu-li dělat ještě nějaký, tak pouze zlepším povrchovou úpravu (technologie OK, rozteklo se to jen kvůli mé lenosti to pořádně maskovat, náprava by byla snadná).

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, náhodou jsem narazil na ty splávky - dříve jsem také rybařil a nabarvené splávky jsem stříkal sprayem na nábytek (polyuretanový lak ??). Vytvořlo to nádherný sklovitý povrch.
Pokud občas vláčíš, tak se dají dělat z odřezků balzy nádherné woblery, barvit temperkama ( :-)) ) a opět přestříknout tím lakem. Výsledek je překvapující...

Zdraví

Warhawk

Anonymní řekl(a)...

Imho nema smysl barvit horejsek tela splavku reflexni barvou - spravne vyvazenej splavek je takovej, ze mu couha jen ta antenka - couha-li kus tela, je to zbytecne necitlive.
Udelal jsem stovky splavku pro sebe i kolegy zavodniky a deti v krouzku a mel jsem na to soustruh ze zubni vrtacky a Merkuru. Jako antenky se pouziva spirala z kalendaru natazena nad ohnem do rovna, na ocka pro vlasec a kdyz jeste nebyl poradne dostupnej uhlik tak i na spodni vodici tycku se pouzival drat na rovnatka ze zdr. potreb. Barvil jsem bud lihovym moridlem+nitrolak nebo cerna Humbrolka. Na antenky svitiva Humbrolka.

PS: neni nad vlastni splavky - clovek si udela presne takovy, jaky potrebuje :-)

Wroum